END_OF_PREVIEW

Sončna očala

pizbira okvirjev sončnih očal

Pravilna izbira sončnih očal

Kaj je dobro pri nakupu sončnih očal? Najbolj pomembne stvari so zaščita za oči, udobje in fantastični stil. Vaša očala morajo nuditi popolno zaščito pred ultravijoličnimi žarki in sončno svetlobo, ki močno vpliva na bolezni oči, zato je pomebno da izberete očala z takšno zaščito.

Preberite več

blagovne znamke sončnih očal

Blagovne znamke

Lusuzne znamke in visoka moda: Boss, Dior, Escada, Cartier. Fashion znamke: Blumarine, Calvin Klein, Lacoste, Furla. Športna očala: Adidas, Carrera, Nike, Oakley. Otroška očala: Lego, Hello Kitty, Barbie, United colors of benetton.

Preberite več

Sončna stekla

Sončna stekla

Sončna očala so pomembna za zaščito pred UV sevanji, ki povzročajo poškodbe mrežnice, leč in drugih struktur očesa. Pravilno izbrani filtri stekel (propustnost, prosojnost…) v veliki meri lajšajo bolezni rumene pege ali celo preprečujejo nastanek bolezni.

Preberite več

razlika med kvalitetnimi in poceni sočnih očal

Razlika med cenenimi in kvalitetnimi očali

S strani strank smo velikokrat deležni vprašanj kakšna je razlika med cenenimi sončnimi očali in sončnimi očali ki stanejo 100 in več EUR. V nadaljevanju prispevka si preberite primerjavo …

Preberite več

vrste materialov okvirjev sončnih očal
Vrste materialov okvirjev

Plastika - Eden izmed vodilnih materialov za izdelavo športnih okvirjev je najlon. Običajno so izdelani iz gliamidov, trogamidov ali grilamidov. Takšni materiali so izjemno odporni na vroče in hladno, zato so izjemno prilagodljivi vendar kljub vsemu trdni.

Preberite več

luksuzna sončna očala

Luksuzne znamke in visoka moda

- Bvlgari je najboljši izraz za lepoto in stil. - znamka Bvlgari s spoštovanjem tlakuje pot italijanskemu oblikovanju visoke mode in vrhunskega nakita. - Kolekcija očal Bvlgari nedvomno vzbuja blišč šestdesetih. - Očala Bvlgari so nedvomno namenjena tistim, ki jim prestiž predstavlja vsakodnevni izziv.

Preberite več